Ochelari

de divainbucatarie in Dulciuri, 17 Noi 2010 | 4278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de foietaj
  • 50 g unt topit
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri zahar brun
  • 2 linguri apa
  • coaja rasa de la o 1/2 de portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochelari:

Luam o foaie de foietaj si o intindem subtire cu un facalet. Taiem dreptungiuri in functie de cat de mari vrem sa fie ochelarii. In fiecare dreptunghi crestam un T astfel incat sa nu ajungem de la un capat la celalat. Rulam de la centru spre margine partile crestate mai subtiri si incercam sa lipim cu degetele partea rulata.


Dupa ce am terminat de rulat fiecare dreptunghi punem ochelarii la frigider pentru 30 de minute. Intre timp pregatim toppingul amestecand mierea, zaharul, apa si coaja de portocala intr-un bol. Topim si untul. Scoatem ochelarii din frigider si ii ungem cu unt topit, apoi ii dam cu o pensula cu toppingul de miere si coaja de portocale. Ii punem pe o foaie de copt, care a fost unsa cu unt topit. Dam la cuptor la 200°C pentru 12-15 minute, pana devin aurii. Intoarcem apoi ochelarii pe dos si ii mai coacem pentru inca 2-3 minute. Ii servim tapetati cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochelari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

18.11.2010, 08:53

buni

divainbucatarie 1

18.11.2010, 13:03

multumesc!

vanilla 1

19.11.2010, 14:14

fff simpatici!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu nuci