Ochelari cu pesto

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2016 | 3241 vizualizari

 

Aceasta reteta se poate adauga la alte aperitive, fiind putin picanta de la pesto rosu;se poate folosi doar un singur pesto sau doua asa cum am facut eu.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foitaj
  • 1borcan pesto verde
  • 1borcan pesto rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochelari cu pesto:

Foitajul dezghetat la temperaura din bucatarie, se intinde, pana la jumatate se unge cu un fel de pesto iar in partea opusa cu alt fel; se ruleaza pana la mijloc ambele parti, se strange putin ruloul,se pune la congelator 5-10min ca sa se taie mai usor.

Dupa acest timp, se taie ruloul in felii de 10mm, se pun in tava pe hartie de copt si la cuptor 15-20min sau pana se rumenesc, depinde de cuptor.

Se scot, se pun intr-un cosulet apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochelari cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta de foietaj cu ciuperci si branza