Ochelari cu pesto

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2016 | 1116 vizualizari

 

Aceasta reteta se poate adauga la alte aperitive, fiind putin picanta de la pesto rosu;se poate folosi doar un singur pesto sau doua asa cum am facut eu.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foitaj
  • 1borcan pesto verde
  • 1borcan pesto rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochelari cu pesto:

Foitajul dezghetat la temperaura din bucatarie, se intinde, pana la jumatate se unge cu un fel de pesto iar in partea opusa cu alt fel; se ruleaza pana la mijloc ambele parti, se strange putin ruloul,se pune la congelator 5-10min ca sa se taie mai usor.


Dupa acest timp, se taie ruloul in felii de 10mm, se pun in tava pe hartie de copt si la cuptor 15-20min sau pana se rumenesc, depinde de cuptor.


Se scot, se pun intr-un cosulet apoi se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochelari cu pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ianculubita 1

14.04.2016, 10:02

Ligia Bxl 1

26.04.2016, 15:32

ianculubita 1

27.04.2016, 08:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu sunca si mozzarella