Omleta combinata

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2012 | 2930 vizualizari

 

Asta este una din primele retete pe care le-am facut in copilaria mea... atunci cand ne placea sa exersam in bucatarie... Nu stiu daca aceasta este o reteta sau o inventie de-a noastra, dar la interval de cateva luni o mai pregatesc spre a-mi aduce aminte de copilarie... de cheia agatata de gat... de marea mea responsabilitate: sora mea mai mica... Ehhh... ce vremuri... ce amintiri placute...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 3-4 oua
  • 150 g carne de porc afumata
  • 50 g cascaval
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta combinata:

Carnea am calit-o putin, apoi am dat-o deoparte. Cartofii se curata, si se taie pai. Se pun la prajit in ulei. Cand sunt aproape facuti, se pune carnea deja prajita.

Se bat bine ouale cu 2 linguri lapte, piper, sare si se adauga cascavalul rase fin. Compozitia de oua si branzeturi se adauga in tigaie, acoperind toata suprafata. Se lasa sa se prajeasca pana este gata!

Se serveste cu rondele de masline verzi si negre, sau cu o salata de rosii, sau cu ce va mai place!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta combinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume