Se încinge tigaia, se pune untul şi un strop de ulei de floarea soarelui, se căleşte 1-2 minute ceapa, apoi se adaugă ardeii.
Se amestecă ouăle cu brânza, oregano, sare (după gust) şi piper proaspăt măcinat.
Se toarnă peste legumele uşor călite.
Se prăjeşte la foc mic, se întoarce precum clătitele.
Poftă bună!
1
Opţional, se presară parmezan ras.
2
Se potriveşte de minune c-o felie de pâine prăjită cu ulei de măsline.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro