Omletă cu ardei, ceapă şi brânză de capră

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2012 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă;
  • 1 ceapă mică;
  • 1/2 ardei roşu;
  • 1/2 ardei verde;
  • o felie telemea de capră;
  • 1/2 lgţ oregano;
  • un cubuleţ unt;
  • ulei de floarea soarelui;
  • parmezan ras (opţional);
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ardei, ceapă şi brânză de capră:

Se încinge tigaia, se pune untul şi un strop de ulei de floarea soarelui, se căleşte 1-2 minute ceapa, apoi se adaugă ardeii.

Se amestecă ouăle cu brânza, oregano, sare (după gust) şi piper proaspăt măcinat. 

Se toarnă peste legumele uşor călite. 

Se prăjeşte la foc mic, se întoarce precum clătitele.

Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Opţional, se presară parmezan ras.

2

Se potriveşte de minune c-o felie de pâine prăjită cu ulei de măsline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu ardei, ceapă şi brânză de capră" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Sim0na 1

23.06.2012, 23:20

Foarte buna omleta!

Mihaela11_jo 1

24.06.2012, 07:29

Delicioasa

DinDragostePentruGatit 1

24.06.2012, 11:41

Multumesc, Simona, Mihaela.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omletă cu de toate