Omleta cu branza si legume la Panini Maker

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2016 | 3307 vizualizari

 

De cand am acest aparat il folosesc aproape zilnic. Ma ajuta foarte mult in bucatarie, iar pe langa asta, preparatele sunt si sanatoase, fara prajeala si fara ulei. Vi-l recomand cu mare drag! 

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 3 linguri cu branza sarata(eu am avut cas sarat, voi puteti pune telemea sau orice fel de branza va place)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1/2 ardei capia
  • 4-5 masline taiate marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu branza si legume la Panini Maker:

Batem ouale cu putina sare, adaugam piper dupa gust, branza si amestecam bine. 

Spalam ceapa si o taiem marunt. Spalam ardeiul, il curatam de samburi si il taiem fasiute.

Adaugam ceapa, ardeiul si maslinele taiate marunt, peste ouale batute.

Conectam aparatul Panini Maker la priza si asteptam pana cand plita se incinge bine. 

Daca nu aveti un astfel de aparat, o puteti pregati intr-o tigaie.

Adaugam compozitia pe plita incinsa, apoi punem capacul si o lasam 2-3 minute. Ridicam capacul si o intoarcem, apoi o mai lasam inca 2-3 minute pana cand se rumeneste pe ambele parti.

S-ar putea sa fie cam multa compozitie, dar o puteti imparti in 2 parti egale si faceti 2 omlete. Eu am pus-o pe toata si mi-a curs putin pe langa atunci cand am pus capacul. 

Deconectam aparatul de la priza, apoi luam omleta si o punem pe un platou, dupa care o servim.

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branza si legume la Panini Maker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

13.06.2016, 08:29

Super!

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 08:40

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:27

Buna si delicioasaaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu legume si "Ceva pufos"