Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2015 | 1699 vizualizari

 

V-am adus un mic-dejun sanatos si natural, cu ingrediente de la bunica din ograda.

 

INGREDIENTE

  • Omleta:
  • doua oua;
  • 50 g branza;
  • o crenguta de marar.
  • Salata:
  • o salata verde mica;
  • o ceapa verde;
  • un castravete;
  • 3 crengute de marar;
  • sare, dupa gust;
  • doua linguri otet balsamic;
  • doua linguri ulei;
  • 200 ml apa.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu branza si marar servita cu salata verde:

Se incepe cu prepararea salatei.


Salata verde se spala si se taie fasii.


Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.


Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie rondele.


Crenguta de marar se spala si se taie marunt.


Toate ingredientele se pun intr-un castron. Se adauga sarea, otetul, uleiul si apa si se amesteca.


Omleta:


Intr-un castron se bat ouale, apoi se rade branza si se adauga mararul spalat si taiat marunt. Se amesteca totul, dupa care se pun in tigaia unsa cu ulei si se tin la foc mediu, amestecand continuu cu o spatula de lemn.


Omleta se serveste calda alaturi de salata.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Salata verde este mai buna daca se lasa 10-20 de minute sa se inmoaie dupa ce a fost preparata (daca se serveste mai tarziu dupa ce a fost preparata).

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branza si marar servita cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

21.06.2015, 18:32

-Licurici- 1

22.06.2015, 07:51

Buna omleta... si mie imi place cu marar!

Andra_Constantinescu 1

22.06.2015, 09:20

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Omleta preferata a lui Alex