Omleta cu ceapa verde

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2014 | 5746 vizualizari

 

Un mic dejun copios si se prepara repede .Cine nu stie sa faca o omleta ? cred ca este cel mai usor de preparat ,si nu cred ca o sa va suparati daca va propun si varianta mea . Omleta se poate face intr-o multime de variante care mai de care mai inbunatatite ,eu am ales varianta "cu ce am avut " si sa stiti ca este delicioasa ..

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • 2 fire ceapa verde 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa verde:

Se curata ceapa verde, se spala si se toaca, apoi se pune in tigaie cu cele 2 linguri de ulei. Ouale se bat impreuna cu laptele, sarea si piperul si se pune peste ceapa care am calit-o putin in prealabil. Intoarcem omleta in momentul cind s-a rumenit putin, apoi o intoarcem cu o paleta pe cealalta parte lasand-o sa se rumeneasca. O intoarcem pe un platou si se poate servi cu o rosie natur linga, putina brinza rasa sau cascaval

TIPS-URI

1

Este un mic dejun bun si cine doreste poate adauga telemea rasa sau parmezan

2

La preparare se poate inlocui uleiul cu o bucatica de unt 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei umpluti cu carne