Omleta cu ceapa verde

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2014 | 657 vizualizari

 

Un mic dejun copios si se prepara repede .Cine nu stie sa faca o omleta ? cred ca este cel mai usor de preparat ,si nu cred ca o sa va suparati daca va propun si varianta mea . Omleta se poate face intr-o multime de variante care mai de care mai inbunatatite ,eu am ales varianta "cu ce am avut " si sa stiti ca este delicioasa ..

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • 2 fire ceapa verde 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa verde:

Se curata ceapa verde, se spala si se toaca, apoi se pune in tigaie cu cele 2 linguri de ulei. Ouale se bat impreuna cu laptele, sarea si piperul si se pune peste ceapa care am calit-o putin in prealabil. Intoarcem omleta in momentul cind s-a rumenit putin, apoi o intoarcem cu o paleta pe cealalta parte lasand-o sa se rumeneasca. O intoarcem pe un platou si se poate servi cu o rosie natur linga, putina brinza rasa sau cascaval

 

TIPS-URI

1

Este un mic dejun bun si cine doreste poate adauga telemea rasa sau parmezan

2

La preparare se poate inlocui uleiul cu o bucatica de unt 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

kukibella 1

23.05.2014, 15:41

babi5 1

23.05.2014, 17:13

kukibella multumesc

Rocsi 1

23.05.2014, 20:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu telemea de oaie