Clatite Red Velvet

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 7968 vizualizari

 

Red Velvet (catifea rosie) este o denumire folosita in genral pentru torturile pufoase cu blat rosu si crema alba insa eu cand am vazut prima data aceasta combinatie pe net la Laura A. exact la asta m-am gandit.Ieri am plecat cu copila la plimbare prin piata si mi-au atras privirea multe legume si fructe proaspete insa sfecla rosie si ceapa verde au fost primele pe care l-am pus in cos. Va indemn cu tot dragul sa incercati aceasta reteta fie ca aveti musafiri fie ca aveti copii mici dar mai ales daca va place sa fiti sanatosi si sa aduceti un aport de vitamine intr-un mod placut in corpul dvs. Sa descriem putin reteta si apoi am cateva imagini din timpul prepararii: Ingredientele sunt aproximativ aceleasi ca ale Laurei cu mici adaosuri si modificari:

 

INGREDIENTE

  • 125 gr sfecla fiarta
  • 1/2 pahar lapte (cca 100 ml)
  • 7 linguri de faina (cca 90 gr)
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei masline cu aroma de rozmarin
  • 200 gr branza vaci
  • 50 g unt
  • 1 lingurita seminte de in
  • 1 fir de ceapa verde
  • cimbru Kotanyi
  • rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 1 praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite Red Velvet:

Se pun in robot sfecla fiarta si taiata cuburi, oul, uleiul,laptele, sare, usturoiul si se mixeaza. Apoi se adauga si faina si se mixeaza din nou. Eu am rasnit si piper cu lamaie de vreo 2 ori. Apoi am pus un strop de ulei de masline cu aroma de rozmarin in tigaia de teflon si am incins-o bine. Am turnat compozitia de clatita si la prima clatita am presarat pe o singura parte seminte de in. Apoi a doua clatita (mie mi-au iesit vreo 2 jumate) nu am mai pus seminte de in .

Prima clatita cu seminte de in am rulat-o si am taiat-o rondele iar a doua am impachetat-o parte peste parte si am taia-o patrate.Prima clatita am umplut-o cu un amestec de branza cu unt, un varf de lingurita de cimbru si piper cu lamaie din rasnita. A doua clatita am umplut-o cu acelasi amestec numai ca am aduagat si ceapa verde taiata marunt (frunzele verzi doar).

Ambele variante sunt delicioase si sunt ideale pentru un aperitiv sanatos si frumos.

TIPS-URI

1

se pot face si in varianta verde cu spanac;

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Red Velvet" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu vinete la cuptor