Ciuperci cu smantana

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 13626 vizualizari

 

O mancare pe cat de simpla pe atat de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 ciuperci champinion
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 250 smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingura amidon
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se curate ceapa si se caleste in ulei putin pana devine sticloasa,apoi se pun ciupercile curata si taiate sau daca nu sant mari se pot lasa intregi .


Se pune apa, 1 cana 250 ml ,sare si piper si se lasa sa fiarba 20 minute cu un capac la foc potrivit ,dupa care se pune amidonul cu smantana amestecate se lasa sa mai dea un clocot se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul


Se serveste cu piure de cartofi,paste fainoase sau mamaliguta,noi am optat pt ultima varianta cu mamaliguta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ela 1

30.08.2010, 00:52

la mine te-ai gandit?????as manca in fiecare zi din astea cu pireu si snitel....

nadina73 1

30.08.2010, 00:56

pai la tine si la mariana primu lucru ca voi santeti ciupercoase ca si mine

danis 1

30.08.2010, 12:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita