Strudel cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2014 | 2220 vizualizari

 

Un aperitiv rapid de facut.Reci sau calde,sunt foarte gustoase!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de foietaj
  • 500g spanac
  • 200g ricotta
  • 50 parmezan ras
  • 1 varf cutit nucusoara
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu spanac:

1.Am incins cuptorul 190°.Am fiert spanacul,l-am stors bine si l-am tocat putin.


2.Intr-un bol am pus ricotta,spanacul,parmezan,1 ou,sare,piper,nucsoara si am mestecat bine.


3.Am intins aluatul,am impartit compozitia in doua si l-am intins pe mijlocul foii.Le-am impachetat,le-am taiat in 5 bucati fiecare si le-am pus in tava.Cu ajutorul foarfecii am taiat ici colo,ca sa para un strudel.


4.Le-am uns cu galbenus i am dat la cuptor 20-30 de minute pana se rumenesc.


Lasati sa se raceasca putin inainte de a le servi,dar sunt bune si reci.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:00

arata minunat

laura_n 1

18.01.2014, 17:50

biig like!

Alina26 1

02.02.2014, 18:41

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel sarat cu spanac,bacon si filet de somon