Strudel cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2014 | 1955 vizualizari

 

Un aperitiv rapid de facut.Reci sau calde,sunt foarte gustoase!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de foietaj
  • 500g spanac
  • 200g ricotta
  • 50 parmezan ras
  • 1 varf cutit nucusoara
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu spanac:

1.Am incins cuptorul 190°.Am fiert spanacul,l-am stors bine si l-am tocat putin.


2.Intr-un bol am pus ricotta,spanacul,parmezan,1 ou,sare,piper,nucsoara si am mestecat bine.


3.Am intins aluatul,am impartit compozitia in doua si l-am intins pe mijlocul foii.Le-am impachetat,le-am taiat in 5 bucati fiecare si le-am pus in tava.Cu ajutorul foarfecii am taiat ici colo,ca sa para un strudel.


4.Le-am uns cu galbenus i am dat la cuptor 20-30 de minute pana se rumenesc.


Lasati sa se raceasca putin inainte de a le servi,dar sunt bune si reci.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:00

arata minunat

laura_n 1

18.01.2014, 17:50

biig like!

Alina26 1

02.02.2014, 18:41

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Strudel sarat cu spanac,bacon si filet de somon