Strudel cu spanac si jambon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 2842 vizualizari

 

Un aperitiv interesant!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 300g.,
  • spanac 200g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • jambon 50 g.,
  • cascaval Delaco 50 g.,
  • ou 1 bucata,
  • sare iodata,
  • seminte de in.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu spanac si jambon:

Spanacul se curata, se spala si se poseaza in ulei de masline.


Pe aluatul de foietaj dezghetat se aseaza fasiile de spanac, feliile de bacon, cascavalul Delaco razuit, apoi se ruleaza, se cresteaza pe alocuri, se unge cu ou batut, se presara sare iodata si seminte de in.


Se pune la copt in cuptorul preincins cca. 15 minute la foc puternic.


Se serveste cald sau rece. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu spanac si jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

15.06.2012, 18:06

Vai acum l-am zarit ,
Arata super

laura_n 1

18.07.2012, 10:05

Acum am descoperit bunatatea asta!

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:42

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu spanac