Chiftelute la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 11778 vizualizari

 

Tot am vazut pe aici,la voi chiftelute la cuptor..am zis sa fac si eu...adevarul este ca sunt mult ,mult mai bune...

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • jumatate capatana usturoi
  • 2 felii de paine
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.


curatam usturoiul,il spalam si il pisam.


painea o inmuiem in putina apa.


cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


carnea tocata o punem intr-un bol.


peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.


tocam si patrunjel verde si adaugam.


condimentam cu sare si piper.


la urma adugam si cele 2 oua.


amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.


luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.


formam chiftelute si le asezam in tava.


dam tava in cuptorul incins.


lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.


le mai lasam putin pana sunt gata.


le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.


*puteti si sa nu le intoarceti ,ca ele se fac bine oricum...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

27.01.2011, 19:26

multumesc sylvia

elena1988 1

11.02.2011, 16:04

adry88 1

21.05.2011, 15:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitive la minut