Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 3569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 dovlecei
  • 160 g pancetta
  • 100 g mozzarella
  • sare
  • unt ( pentru uns)
  • 1\2 lingurita condimente (pentru cartofi la cuptor )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem apoi la fiert in apa rece cu sare pentru 20 minute. Cand sunt gata ii scurgem bine de apa.


Dovleceii ii spalam, ii taiem la extremitati apoi ii feliem.


Punem ulei intr-o tigaie si cand uleiul s-a incins, prajim feliile de dovlecel. Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.


In acelasi ulei prajim pancetta taiata bastonase. Cand este crocanta, o scoatem pe un servet de hartie.


Mozzarella o taiem felii si apoi bastonase (eu am folosit mozzarella speciala pentru pizza sau preparate la cuptor).


Ungem un vas pentru cuptor cu unt. Punem cartofii, presaram condimentele pentru cartofi apoi adaugam pancetta.


Ornam intreaga suprafata, alternand, cu dovleceii si mozzarella.


Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10-15 minute, pana ce mozzarella s-a topit.


Se serveste cald.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Andreea Caroline 1

18.06.2015, 15:57

Mirela

Aletta 1

24.06.2015, 20:15

Bravo Deea

Andreea Caroline 1

26.06.2015, 22:09

Aletta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi cu sunca si mozzarella