Ciuperci cu sos alb si marar

de Ina in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2012 | 10706 vizualizari

 

Reteta preluata din revista "Libertatea pentru femei"

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 legaturi marar
  • 80 g unt
  • piper macinat
  • 2 linguri rase faina
  • o legatura ceapa verde
  • 300 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
  • 2-3 linguri ulei pentru calit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos alb si marar:

Se curata si se spala ciupercile, apoi se pun la fiert 15 minute, in apa clocotita cu o lingura de sare.

Separat se curata ceapa, se taie marunt si se caleste cat sa se inmoaie. 

Ciupercile se scot si se scurg, apoi se adauga peste ceapa si se lasa sa se caleasca usor. 

Se topeste untul, se pune faina cernuta si laptele caldut, amestecand continuu. Adaugam sare si piper, apoi smantana si mararul tocat. 

La final amestecam ciupercile cu sosul alb  si oprim focul. 

Noi am servit cu pulpe de pui la cuptor si salata de ardei copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos alb si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci cu sos alb si marar-0
Ciuperci cu sos alb si marar-1
Ciuperci cu sos alb si marar-2
Ciuperci cu sos alb si marar-3
Ciuperci cu sos alb si marar-4
Ciuperci cu sos alb si marar-5
Ciuperci cu sos alb si marar-6
Ciuperci cu sos alb si marar-7
Ciuperci cu sos alb si marar-8
Ciuperci cu sos alb si marar-9
Ciuperci cu sos alb si marar-10

COMENTARII (28)

ralu_ca

ralu_ca 1

04.07.2013, 17:56

sigur e foarte buna!

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 17:13

foarte gustoase

Xandrinne

Xandrinne 1

23.08.2015, 08:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!