Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2015 | 3463 vizualizari

 

Pentru un pranz excelent!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de somon afumat
  • 3 oua
  • 2 linguri lapte
  • un praf bun de sare
  • 40 gr cascaval razuit
  • 2 linguri ulei de palmier( sau de care doriti)
  • 2 palarii mari de ciuperci champinion)
  • 1 varf de legatura de marar

Sos:

  • 1 radacina de hrean
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • o lingurita otet de mere
  • un varf de lingurita de miere
  • 3 linguri smantana
  • sare dupa gust
  • doua trei frunzulite de marar tocate( optional, daca nu va place, renuntati)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean:

Sosul ajunge pentru 3 persoane, omleta in schimb... doar pentru una.

Sosul: se rade hreanul pe razatoarea mica, se adauga pe rand restul ingredientelor iar la final smantana si mararul.

Se taie ciupercile marunt, se toaca verdeata, cascavalul se razuie..

Intr-o tigaie se calesc usor ciupercile presarate cu un praf de sare, timp de doua minute.

Intre timp se bat bine ouale, cu un praf de sare, apoi cu laptele, se adauga o jumatate din cantitatea de cascaval, apoi mararul si se toarna peste ciuperci.

Se lasa un minut la foc mediu apoi se intoarce, se adauga restul de cascaval si se mai lasa putin, sau se mai poate intoarce o data. Se scoate pe farfurie si se pune deasupra somonul afumat  bucatele. Se ruleaza cu grija. Se pune sos deasupra si se mananca cu pofta...e tare gustoasa omleta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

07.10.2015, 22:21

Multumesc Ela

RuxyRux 1

07.10.2015, 22:21

Multumesc Bya!

Lau 1

24.12.2019, 21:31

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Patlicanli Pilav - Pilaf turcesc cu vinete