Omleta cu ciuperci si spanac

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2013 | 1749 vizualizari

 

Pentru azi va recomand cateva retete simple si sanatoase;stiu ca marea majoritate ignora asa ceva,dar e bine sa le folositi sau macar sa va invatati copiii sa le consume pentru ca sunt super sanatoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 6-8 oua de prepelita
  • 2-3 ciuperci pleutorus
  • 2 cuburi spanac congelat, dar acum a iesit cel verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita condiment OLD BAY care se potriveste cu oua
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si spanac:

In tigaia cu ulei incins calim ciupercile feliate, usturoiul de asemenea. Dupa cateva minute adaugam spanacul curatat, spalat si oparit, scurs si taiat marunt. Lasam sa se caleasca totul bine apoi adaugam ouale batute cu sare, piper si condiment. Lasam tigaia pe foc mic cu capac iar peste 3-4minute (depinde de aragaz), se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

marcela1979 1

27.02.2013, 15:45

Toamna07 1

27.02.2013, 16:11

Daca are si ciuperci ,nu refuz o felie mare!

MIUTA 1

27.02.2013, 16:27

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Un fel de mic dejun