Omleta cu ciuperci si spanac

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2013 | 1870 vizualizari

 

Pentru azi va recomand cateva retete simple si sanatoase;stiu ca marea majoritate ignora asa ceva,dar e bine sa le folositi sau macar sa va invatati copiii sa le consume pentru ca sunt super sanatoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 6-8 oua de prepelita
  • 2-3 ciuperci pleutorus
  • 2 cuburi spanac congelat, dar acum a iesit cel verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita condiment OLD BAY care se potriveste cu oua
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si spanac:

In tigaia cu ulei incins calim ciupercile feliate, usturoiul de asemenea. Dupa cateva minute adaugam spanacul curatat, spalat si oparit, scurs si taiat marunt. Lasam sa se caleasca totul bine apoi adaugam ouale batute cu sare, piper si condiment. Lasam tigaia pe foc mic cu capac iar peste 3-4minute (depinde de aragaz), se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

marcela1979 1

27.02.2013, 15:45

Toamna07 1

27.02.2013, 16:11

Daca are si ciuperci ,nu refuz o felie mare!

MIUTA 1

27.02.2013, 16:27

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte