Omleta cu friptura de pui, carnati si ceapa verde

de Panacris in Mancaruri de legume, 13 Iun 2020 | 1852 vizualizari

 

Ehhheeei, specific familiei Zmeilor, sâmbătă sau duminică, omletă cu de toate ;)
Nu am considerat, până acum, că e ceva special, dar dând timpul înapoi, mi-a dat seama, că de fiecare dată, omleta de weekend e mereu altfel, adică, în afara ingredientelor de bază: ouă și ulei,  are ingrediente variate și versatile ;) 
Daaaa și sâmbăta, mereu fac o revizie în frigider, încerc să reciclez "resturile de mâncare" ;) 
Așa că m-am hotărât să vă aduc Omleta de Weekend nr. 1 ;)
 
Vor urma omlete fără număr, fără număr! ;)

 

INGREDIENTE

  • Ouă 8 bucăți,
  • Ceapă verde 4 fire,
  • Ardei gras verde ½ bucată,
  • Ulei de floarea soarelui 3 linguri,
  • Sare de mare ½ linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
  • Friptură de pui cca. 100 g,
  • Cârnat gros afumat 1 bucată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu friptura de pui, carnati si ceapa verde:

Ceapa verde și ardeiul gras se curăță, spală și se toacă mărunt.

Într-o tigaie se pun verdețurile și uleiul, eu am o tigaie dubleta, specială pentru omletă, e reversibilă ;) și se lasă la gătit la foc mediu cca. 5 minute, până ce legumele se înmoaie.

Friptura de pui și cârnatul, mărunțite se adaugă la amestecul de ceapă și ardei, lăsându-se la gătit la foc iute cca. 5 minute, amestecându-se continuu.

Apoi se adaugă ouăle, bătute, asezonate de sare și piper, se omogenizează, ca să se împrietenească toate ingredientele, se acoperă și se lasă la gătit cca. 5 minute pe fiecare parte.

Omleta se porționează și se servește după gustul fiecăruia, cu/fără pâine și legume de sezon.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu friptura de pui, carnati si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

16.06.2020, 07:47

Eu cu oochii tot pe tigaie , citesc ,, Tigaia si ardeii grasi se curata ....

Panacris 1

16.06.2020, 12:17

Miha, tigaia e de fapt tigăiță, de un ou ) Mulțumesc!

dantes 1

17.06.2020, 10:53

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu legume coapte