Omletă cu jumări, ceapă şi oregano

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2013 | 3651 vizualizari

 

Nu mai mâncasem de ani buni ouă cu jumări... dacă tot aveam câteva jumări proaspete prin frigider, am pregătit o omletă cu puţină ceapă roşie şi oregano.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă;
  • o felie de ceapă roşie - tocată julienne;
  • 1 lg jumări - tăiate mai mărunt;
  • puţin oregano;
  • piper;
  • sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu jumări, ceapă şi oregano:

 

Se bat ouăle, se adaugă oregano, piper şi sare. 

Jumările şi ceapa se trag într-o tigaie, fără altă sursă de grăsime.

Se toarnă ouăle deasupra iar după ce omleta s-a închegat bine se întoarce precum o clătită.

Se serveşte cu brânză, murături... fiecare după plac. 

Merge şi-o mămăliguţă.

 

Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu jumări, ceapă şi oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

portiadelumina 1

02.02.2013, 11:36

Oregano nu prea punem, dar restul e un deliciu, unul pe care noi îl amplificăm şi cu varză acră.

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 12:21

bun bun

jolygina 1

02.02.2013, 14:20

ce nebuie e aici ,delicioasa rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta sarata, cu ciuperci si branzeturi