Pate de ficat de pui(de casa)

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 4720 vizualizari

 

Am tot vazut la fete si am zis sa incerc si eu .

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui 500 gr
  • 2 cepe rosii mici
  • busuioc
  • unt 100 gr
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • 3-4 boabe de piper
  • marar verde
  • piper macinat
  • sos de soia
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pui(de casa):

Se spala ficateii si se pun la fiert in apa in care am adaugat o foaie de dafin si piper boabe.Dupa ce au fiert se scurg. Intr-o craticioara se pune ulei si se pune ceapa tocata marunt la calit,dupa care se adauga ficateii,se lasa sa se caleasca impreuna si se adauga sosul de soia si piper macinat dupa gust.Se amesteca pana scade din sosul format,apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s au racit se dau prin masina de tocat carne sau se pun in blender,eu i am pasat cu furculita ca nu am nici de una,se adauga untul si se amesteca pana se obtine o pasta.Se adauga busuioc,cimbru dupa gust si marar verde tocat.Se serveste pe felii de paine prajita cu castraveciori murati si ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pui(de casa)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

29.01.2011, 23:59

ce bine arata

Sylvia 1

03.02.2011, 18:50

Super retat si e f sanatoasa nu am facut de ceva vreme

MIUTA 1

09.02.2011, 17:40

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui umplut servit cu legume