Omleta cu porumb si brinzeturi

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2013 | 861 vizualizari

 

Pt un mic dejun rapid si super delicios...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cozile de la o ceapa verde
  • boabele de la 1/2 porumb
  • 1 felie bacon
  • 1 feliuta brinza feta
  • sare
  • 1-2 felii brinza brie sau gorgonzola
  • 1-2 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu porumb si brinzeturi:

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se aduga cozile de ceapa taiate marunt, baconul taiat feliute si cu un cutit taiem de sus in jos boabele de pe un cocean de porumb (eu pt o portie am pus jumatate din boabele de la un porumb) Lasam sa se caleasca 2-3 minute, adaugam ouale batute cu sare si cu brinza feta maruntita, iar deasupra punem bucatele de brinza brie sau gorgonzola dupa preferinte. Punem capacul pe tigaie, focul sa fie mic si lasam pina se umfla omleta,maxim 5 minute.


Noi am servit cu rosii si paine de casa, iar pt decor citeva frunzulite de busuioc.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu porumb si brinzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Andreea Caroline 1

11.07.2013, 15:55

Ce-mi place...

gaby_gabytza 1

11.07.2013, 16:16

place

CookieMonster 1

11.07.2013, 16:31

ce faina este
fac si eu azi ca nu mai pot de pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv