Omleta cu porumb si brinzeturi

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2013 | 634 vizualizari

 

Pt un mic dejun rapid si super delicios...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cozile de la o ceapa verde
  • boabele de la 1/2 porumb
  • 1 felie bacon
  • 1 feliuta brinza feta
  • sare
  • 1-2 felii brinza brie sau gorgonzola
  • 1-2 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu porumb si brinzeturi:

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se aduga cozile de ceapa taiate marunt, baconul taiat feliute si cu un cutit taiem de sus in jos boabele de pe un cocean de porumb (eu  pt o portie am pus jumatate din boabele de la un porumb) Lasam sa se caleasca 2-3 minute, adaugam ouale batute cu sare si cu brinza feta maruntita, iar deasupra punem bucatele de brinza brie sau gorgonzola dupa preferinte. Punem capacul pe tigaie, focul sa fie mic si lasam pina se umfla omleta,maxim 5 minute.

Noi am servit cu rosii si paine de casa, iar pt decor citeva frunzulite de busuioc.

Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu porumb si brinzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu porumb si brinzeturi-0
Omleta cu porumb si brinzeturi-1
Omleta cu porumb si brinzeturi-2
Omleta cu porumb si brinzeturi-3
Omleta cu porumb si brinzeturi-4
Omleta cu porumb si brinzeturi-5
Omleta cu porumb si brinzeturi-6
Omleta cu porumb si brinzeturi-7
Omleta cu porumb si brinzeturi-8
Omleta cu porumb si brinzeturi-9
Omleta cu porumb si brinzeturi-10
Omleta cu porumb si brinzeturi-11

COMENTARII (14)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

11.07.2013, 15:55

Ce-mi place...

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

11.07.2013, 16:16

place

CookieMonster

CookieMonster 1

11.07.2013, 16:31

ce faina este
fac si eu azi ca nu mai pot de pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!