Omleta cu porumb si brinzeturi

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2013 | 1819 vizualizari

 

Pt un mic dejun rapid si super delicios...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cozile de la o ceapa verde
  • boabele de la 1/2 porumb
  • 1 felie bacon
  • 1 feliuta brinza feta
  • sare
  • 1-2 felii brinza brie sau gorgonzola
  • 1-2 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu porumb si brinzeturi:

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se aduga cozile de ceapa taiate marunt, baconul taiat feliute si cu un cutit taiem de sus in jos boabele de pe un cocean de porumb (eu pt o portie am pus jumatate din boabele de la un porumb) Lasam sa se caleasca 2-3 minute, adaugam ouale batute cu sare si cu brinza feta maruntita, iar deasupra punem bucatele de brinza brie sau gorgonzola dupa preferinte. Punem capacul pe tigaie, focul sa fie mic si lasam pina se umfla omleta,maxim 5 minute.


Noi am servit cu rosii si paine de casa, iar pt decor citeva frunzulite de busuioc.


Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu porumb si brinzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

11.07.2013, 15:55

Ce-mi place...

gaby_gabytza 1

11.07.2013, 16:16

place

CookieMonster 1

11.07.2013, 16:31

ce faina este
fac si eu azi ca nu mai pot de pofta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)