Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili

de Satisfyyourcravings in Somon, 9 Ian 2016 | 764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua bio
  • 1/2 lingurita sos de peste
  • 40 grame somon afumat
  • 1/2 legatura sparanghel
  • 3 catei de usturoi
  • o bucata de 2cm de ghimbir proaspat
  • sos dulce de chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili:

Intr-o tigaie, se incalzeste putin ulei de masline si se calesc usturoiul si ghimbirul pana devin aurii. Se adauga sparanghelul, sosul de peste, se acopera si se lasa la gatit 2 minute.


Se scoate sparanghelul pe o farfurie.


Se bat ouale ca pentru omleta si se toarna in tigaie. Se lasa pana cand ouale incep sa se gateasca, se aseaza somonul de-al lungul omletei, in treimea inferioara si se ruleaza. Se scoate pe farfurie si se stropeste totul cu sos dulce de chili.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

10.01.2016, 15:46

bun bun

Gicuta69 1

11.01.2016, 09:34

Buna!

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32