Omleta cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2013 | 5727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Punem tigaia la incins cu untul, curatam ceapa si o tocam marunt si o punem in tigaie. Lasam sa se inmoaie putin.

Intre timp spalam spanacul il mai maruntim si il punem cu sare in tigaie acoperit cu un capac. Lasam sa scada.

Intr-un bol batem cele 4 oua cu parmezan, sare si piper. Dupa ce a scazut toata zeama de la spanac punem aceste oua peste spanac. Lasam la foc mic, 5-6 minute pe o parte si inca 5-6 minute pe cealalta.

Serviti calda sau rece.

POFTA BUNA!!!! ;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj