Tarta cu carne si ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2010 | 3862 vizualizari

 

O tarta rapida si gustoasa,chiar daca eu as prefera sa fie doar cu ciuperci....dar asta va fi poate urmatoarea incercare.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 6 linguri smantana
  • 50 gr margarina topita
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 2 cepe
  • 700 gr carne tocata
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ou + unul pentru uns tarta
  • sare,piper,verdeata
  • praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne si ciuperci:

Pentru tarta:



300 gr faina



3 linguri smantana



50 gr margarina incalzita



1 praf de copt,sare,ou pentru uns taca







Pentru umplutura:



700 gr carne tocata



3 linguri smantana



1 ou



3 triunghiuri branza topita



2 cepe



6 ciupercute medii



Sare,piper,vegeta,verdeata







Pentru tarta se amesteca toate ingredientele si se pune in forma de tarta,lasand cateva fasiute de aluat pentru decor.







Ciupercile se taie si se calesc impreuna cu ceapa.



Carnea tocata se prajeste si ea cu ceapa,se condimenteaza,dupa ce se raceste se pune in robot si se macina adaugand smantana ,branza si oul.



Se adauga ciupercile,condimente daca mai este nevoie si verdeata multa.



Se pune in tava peste aluatul de tarta si se da la cuptorul incins la 190 grade pentru 40 minute.



Este la fel de buna calda ca si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

12.08.2010, 20:30

ce frumos ! buna reteta!

Gouda 1

22.09.2010, 20:42

Formidabil!!!

diaconta 1

22.09.2010, 20:48

Sa stii Gouda ca e buna rau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou