Omleta cu spanac si rosii

de Luckycake in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2014 | 1504 vizualizari

 

Aceasta omleta este ideala pentru toata familia. Usor de preparat, cu ingrediente proaspete , este pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 maini spanac
  • O rosie
  • Sare piper Busuioc Pentru decorat: prosciutto sau sunca si parmezan ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac si rosii:

Intr-o tigaie cu maner metalic punem putin ulei de masline apoi spanacul. Calim 2 minute spanacul pana batem ouale adaugam sare si piper. Adaugam ouale si lasam omleta sa se prajeasca cam 2- 3 minute, taiem rosiile felii subtiri si le punem peste omleta .Dam omleta la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se rumeneste. Decoram cu felii subtiri de prosciutto , parmezan si cateva frunze de busuioc.


Servim cu o salata de rosii si paine de casa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Pushaa 1

23.02.2014, 20:22

buna!

Luckycake 1

23.02.2014, 22:23

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 15:05

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si smantana