Omleta de primavara rulata

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2012 | 6708 vizualizari

 

Gusturile primaverii din farfurie

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o ceapa verde
  • 1 sfert ardei gras rosu
  • crema de branza cu hrean (delicioasa combinatie)
  • file somon afumat (sau sunca praga)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de primavara rulata:

Dimineata am avut putin mai mult timp la dispozitie, asa ca am zis sa fac ceva mai deosebit la micul dejun, ca tot a venit primavara :).

Taiati ceapa verde (inclusiv coada) si ardeiul cubulete mici, si calitile in foarte putin unt. Adaugati apoi ouale batute, si preparati omleta ca pe clatite, pana se rumeneste pe ambele parti. Dupa ce este gata, ungeti bine omleta cu un strat suficient de gros de crema de branza, adaugati fileul de somon (sau sunca), si rulati-o. Crema de branza o va ajuta sa stea rulata, fara sa se desfaca.

P.S. din pacate, in ultimul moment, a trebuit sa inlocuiesc somonul cu sunca (spre dezamagirea mea). Musafirul pe care l-am avut invitat la micul dejun nu era un fan declarat al fileului de somon :(.

Va spun, a fost un deliciu, chiar si cu sunca :)! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de primavara rulata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Mihaela11_jo 1

16.06.2012, 07:42

Foarte apetisanta

Merisor 1

10.07.2012, 19:43

am s-o incerc si eu

andreea_angelo 1

19.11.2012, 10:59

o trec la favorite ca vreau sa o fac si eu cat de curand!!!arata foarte bine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu cascaval