Omleta la cuptor cu sfecla, seminte de in si fulgi de ovaz

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2017 | 4153 vizualizari

COMENTARII (17)

Rahela Velicu 1

10.01.2017, 19:51

buna!

miki_a 1

10.01.2017, 19:56

foarte bună!

cristinutanicolita 1

10.01.2017, 20:09

Buna

Lau 1

10.01.2017, 20:27

kytz 1

10.01.2017, 21:05

CameliaR 1

10.01.2017, 21:08

Buna!

MotanLaOale 1

10.01.2017, 21:23

Panacris 1

10.01.2017, 21:55

Interesantă variantă De probat!

Bunica 1

10.01.2017, 22:03

Sănătoasă!

Nadyne 1

10.01.2017, 23:51

mihaelar63 1

11.01.2017, 00:50

Buuna !!! Totusi ma intreb , cum de ai mai gasit seminte prin casa

Bucataras Diana 1

11.01.2017, 00:58

Mihaela, niciodata nu raman fara seminte Chiar ieri mi-am refacut stocul

silvianart 1

11.01.2017, 07:38

mirela0911 1

11.01.2017, 09:45

Bună o fi cu atâtea semințe!

anca_rm 1

11.01.2017, 10:34

interesanta reteta ta Diana

dantes 1

11.01.2017, 13:12

Interesanta!

diaconta 1

11.01.2017, 20:48

Nu am incercat combinatia dar cred ca a fost foarte bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci si cascaval