Omleta la cuptor cu sfecla, seminte de in si fulgi de ovaz

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2017 | 1725 vizualizari

 



Aveam niste sfecla ratacita prin camara, niste carnati prajiti pe care nu am apucat sa ii mancam, iar oua am intotdeauna in casa, si uite asa a aparut aceasta omleta gustoasa si satioasa. Nu o sa scriu cantitatile exacte, deoarece cantitatile depind de tava pe care o veti folosi si de gusturile fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 2 carnati prajiti de casa, afumati si neafumati
  • 1 praz
  • 1 ardei gras
  • 1 fir ceapa verde
  • 100 gr branza afumata de capra
  • 2 lg iaurt
  • seminte de in
  • fulgi de ovaz
  • sare
  • piper
  • ienibahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu sfecla, seminte de in si fulgi de ovaz:



Punem sfecla in cuptor sa se coaca (am copt-o pe jumatate) si pregatim celelalte ingediente: dam morcovul pe razatoare, tocam prazul, ceapa si ardeiul, taiem carnatii si branza cubulete. Dupa ce s-a racorit sfecla, o dam si pe aceasta pe razatoare. Incingem putin ulei intr-o tigaie incapatoare si punem la calit prazul, apoi ardeiul si ceapa verde. Amestecam. Dupa cateva minute punem morcovul, apoi sfecla. Amestecam din cand in cand. Adaugam carnatii si daca este cazul, un pic de apa calduta. Punem si cubuletele de branza si lasam cateva minute. Intre timp spargem ouale intr-un castron, le batem cu 2 linguri de iaurt si adaugam seminte de in si fulgi de ovaz. Asezonam compozitia de legume si carnati cu sare, piper si ienibahar si oprim focul. Ungem o tava cu ulei, punem amestecul de legume si carnati si deasupra ouale batute. Dam la cuptor pana se fac ouale. Servim cu ketchup de casa sau cu muraturi. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu sfecla, seminte de in si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

anca_rm 1

11.01.2017, 10:34

interesanta reteta ta Diana

dantes 1

11.01.2017, 13:12

Interesanta!

diaconta 1

11.01.2017, 20:48

Nu am incercat combinatia dar cred ca a fost foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu leurda