Omleta lui Andrei

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2012 | 1864 vizualizari

 

Andrei a ochit semintele de dovleac si doreste o omleta cu ele . , sa aiba si branzica si sa nu fie ,, asa, stii , goala '' adica fara ceva carne :D. Cum comanda nu e greu de onorat uite aici :

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 gr branza burduf
  • 100 gr sunca
  • 1 lingura seminte dovleac decojite
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • ardei rosu Kapia
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta lui Andrei:

Incingeti o tigaie teflonata cu putin ulei in ea .


Puneti sunca taiata cubulete si semintele de dovleac .


Deasupra aruncati ouale bine batute cu sare ,din loc in loc presarati branzica si patrunjel verde .


Serviti cu legumele preferate .

 

TIPS-URI

1

Preparati la foc mic cu un capac deasupra , astfel omleta nu va trebui intoarsa si va ramane aspectuosa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta lui Andrei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adry88 1

06.09.2012, 11:13

si eu ma alatur

Sim0na 1

06.09.2012, 14:04

n-am mancat pana acum omleta cu seminte de dovleac..

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv