Omleta Rapida

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2014 | 2982 vizualizari

 

Cand iti e foame,deschizi frigiderul,te uiti sa vezi ce poti manca si faci o omleta"cu ce ai".Asa am facut eu.... :D mai ales daca iti e si pofta de ceva..."Ai manca ceva....si nu stii ce"!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 crenvusti mici de pui
  • 100g sunca de praga (prosciuto cotto)
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 de ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 6lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Rapida:

Am incins o tigaie cu ulei.Am taiat crenvusti rondele si prosciuto cotto l-am taiat fasii si le-am pus la prajit.

Am pus ceapa si ardeiul tocat marunt si am lasat la foc mic cu capac,pentru 10 minute,pana s-a inmuiat.

Am batut ouale bine cu putina sare si piper.Si le-am pus in tigaie,peste ceapa,ardei,crenvusti si prosciuto.

Am lasat sa se rumeneasca bine,la foc mic,am intors-o si am lasat si cealalta parte sa devina aurie si am scos pe farfurie.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

05.03.2014, 21:02

bun

mihaelar63 1

06.03.2014, 02:12

Bun !!!

Alina26 1

06.03.2014, 12:21

multumesc fetelor pentru apreciere!!!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta Rapida Cu Danish Blue Si Somon Afumat