Omleta rulada

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 10865 vizualizari

 

am vazut la mai multi bucatarasi aici pe forum si mi-a placut nespus ideea asa ca am pus-o in aplicare azi cu ce am avut si iata ce a iesit!mi-a placut la nebunie mai ales ca se pot face n combinatii!

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete
  • 4 oua mari de rata
  • marar verde
  • bacon proaspat taiat in macelarie
  • 1 cabanos oltenesc
  • 1 bucatica de branza
  • 2 linguri de faina si o priza de praf de copt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta rulada:

Am batut ouale bine si apoi le-am amestecat cu mararul tocat, cateva faramite de branzica si cu faina si parful de copt.Am uns putin cu unt tigaia Doubletta si am incins-o apoi am turnat compozitia de omleta si am copt-o acolo pana s-a umflat si s-a rumenit.

Am prajit baconul si cabanosul si le-am asezat in mijlocul omletei.

Am curatat de coaja castravetele si l-am taiat felii lungi si le-am asezat si pe ele in mijloc peste celelate.Am presarat branzica proaspata de vaca si am rulat usor.Am lasat putin sa stea asa si am taiat cu un cutit bine ascutit si cu lama subtire rondle groase de rulada de omleta.

Le-am asezat in cerc si am presarat putin patrunjel! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta rulada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

epurasha2bb 1

07.06.2010, 17:24

multumesc fetelor, Lory bine ai venit in bucataria mea!

babi5 1

27.01.2014, 14:34

mihaelar63 1

27.01.2014, 19:08

Da ce bine mai arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta creata cu branza sarata si marar