Omleta rulada

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 7455 vizualizari

 

am vazut la mai multi bucatarasi aici pe forum si mi-a placut nespus ideea asa ca am pus-o in aplicare azi cu ce am avut si iata ce a iesit!mi-a placut la nebunie mai ales ca se pot face n combinatii!

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete
  • 4 oua mari de rata
  • marar verde
  • bacon proaspat taiat in macelarie
  • 1 cabanos oltenesc
  • 1 bucatica de branza
  • 2 linguri de faina si o priza de praf de copt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta rulada:

Am batut ouale bine si apoi le-am amestecat cu mararul tocat, cateva faramite de branzica si cu faina si parful de copt.Am uns putin cu unt tigaia Doubletta si am incins-o apoi am turnat compozitia de omleta si am copt-o acolo pana s-a umflat si s-a rumenit.


Am prajit baconul si cabanosul si le-am asezat in mijlocul omletei.


Am curatat de coaja castravetele si l-am taiat felii lungi si le-am asezat si pe ele in mijloc peste celelate.Am presarat branzica proaspata de vaca si am rulat usor.Am lasat putin sa stea asa si am taiat cu un cutit bine ascutit si cu lama subtire rondle groase de rulada de omleta.


Le-am asezat in cerc si am presarat putin patrunjel! pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta rulada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

epurasha2bb 1

07.06.2010, 17:24

multumesc fetelor, Lory bine ai venit in bucataria mea!

babi5 1

27.01.2014, 14:34

mihaelar63 1

27.01.2014, 19:08

Da ce bine mai arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon cu bacon si cascaval