Omleta rulada

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 10932 vizualizari

 

am vazut la mai multi bucatarasi aici pe forum si mi-a placut nespus ideea asa ca am pus-o in aplicare azi cu ce am avut si iata ce a iesit!mi-a placut la nebunie mai ales ca se pot face n combinatii!

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete
  • 4 oua mari de rata
  • marar verde
  • bacon proaspat taiat in macelarie
  • 1 cabanos oltenesc
  • 1 bucatica de branza
  • 2 linguri de faina si o priza de praf de copt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta rulada:

Am batut ouale bine si apoi le-am amestecat cu mararul tocat, cateva faramite de branzica si cu faina si parful de copt.Am uns putin cu unt tigaia Doubletta si am incins-o apoi am turnat compozitia de omleta si am copt-o acolo pana s-a umflat si s-a rumenit.

Am prajit baconul si cabanosul si le-am asezat in mijlocul omletei.

Am curatat de coaja castravetele si l-am taiat felii lungi si le-am asezat si pe ele in mijloc peste celelate.Am presarat branzica proaspata de vaca si am rulat usor.Am lasat putin sa stea asa si am taiat cu un cutit bine ascutit si cu lama subtire rondle groase de rulada de omleta.

Le-am asezat in cerc si am presarat putin patrunjel! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta rulada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aperitive