Orez brun cu legume si ciuperci

de CameliaR in Mancaruri de post, 9 Mar 2018 | 8935 vizualizari

COMENTARII (17)

Spiridus 1

09.03.2018, 21:49

Ce pofta mi-ai facut!

Constelatialeu 1

09.03.2018, 21:52

Vin eu cu o costita, sa nu-l mananc asa nud...

RODIMUR 1

09.03.2018, 21:54

MotanLaOale 1

09.03.2018, 22:22

deyutzky 1

09.03.2018, 23:01

Bun tare trebuie sa fie! Orez brun n-am incercat inca, dar orezul il fac mai mereu cu ciuperci!

Gherca Daniela 1

09.03.2018, 23:08

Bucataras Diana 1

09.03.2018, 23:37

mirela0911 1

10.03.2018, 08:46

Ce bine arata si ce bun o fi!

Rahela Velicu 1

10.03.2018, 09:04

Ce bun!

Ksenya 1

10.03.2018, 09:30

Bun orez!

madi_marin 1

10.03.2018, 10:38

delicios!

xana 1

10.03.2018, 12:48

Arata foarte bine

CameliaR 1

10.03.2018, 13:06

Multumesc frumos! In ultimul timp am ales sa gatesc mai mult cu orez brun. Orezul brun contine bobul in intregime, fiind foarte bogat in magneziu, fier, zinc si fibre si incetinind convertirea carbohidratilor in zahar, cel alb contine doar miezul bobului si, prin urmare, continutul de fibre, vitamine si minerale este considerabil diminuat. Nu stiu cat adevar exista in numeroasele articole pe care le-am citit despre orezul brun sau alb, dar eu am ales sa consum orezul brun.

Bunica 1

10.03.2018, 17:13

Bun,bun!

Rocsi 1

10.03.2018, 19:21

Nu am mancat niciodata orez brun, dar cred ca este foarte bun. Oricum arata tare apetisant preparatul tau!

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 08:25

foarte bun

dantes 1

15.03.2018, 08:02

Bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane de post