Orez cu carne de porc si conopida

de Bya Ralu in Porc, 20 Oct 2015 | 3337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 150 g carne de porc
  • 100 g carne conopida
  • 1 ceapa alba
  • 1 cub maggi
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carne de porc si conopida:

Carnea se taie cuburi,se pune in ulei de masline la prajit pentru 2-3 minute dupa care se pune apa cat sa acopere,si se lasa la fiert 20 minute.

Se pune ceapa tocata marunt,se mai adauga apa daca este nevoie,dupa circa 5 minute se pune orezul spalat si scurs de apa,2 pahare de apa,condimente si cubul maggi si se lasa la fiert la foc mic.

Conopida se rupe in buchetele mici,se spala si se adauga peste orez.

Se lasa sa fiarba cam 10 minute,se adauga apa daca este nevoie si condimente dupa gust.

La final se presara patrunjel prospat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carne de porc si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (43)

roxana_simona 1

21.10.2015, 18:37

ce bine arata

Bya Ralu 1

21.10.2015, 18:53

Panacris 1

27.10.2015, 09:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti