Orez cu ceapa verde si marar

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 4190 vizualizari

 

Va asigur ca e o garnitura delicioasa...il fac destul de des si mai ales pentru peste....

 

INGREDIENTE

  • o cana mare de orez
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1ceapa alba
  • 100 gr unt
  • 3 linguri ulei palmier
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ceapa verde si marar:

Spalam orezul si apoi il scurgem. Taiem untul in trei.

Intr-o cratita incingem uleiul, punem toata ceapa taiata marunt.

Punem o parte de unt taiat cubulete.

Adaugam orezul si mararul tocat si sotam cinci minute apoi punem apa, apoi din nou o parte de unt si lasam sa fiarba. Cand este aproape gata potrivim de sare si piper si mai lasam putin la fiert avand grija sa punem din cand in cand putina apa sa nu se lipeasca.Punem ultima parte de unt deasupra si stingem focul. Apoi mai amestecam o data si servim e delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Riz cantonais