Frittata cu crenvursti

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2012 | 4670 vizualizari

 

Prima data am mancat la seful meu (care este italian) si am zis ca trebuie sa incerc si eu. E ca o pizza fara aluat.Mie imi place mult.

 

INGREDIENTE

  • 6 crenvursti
  • 4 rosii cherry
  • mozzarella taiata cuburi (sau cascaval)
  • 4 linguri de parmezan ras
  • 4 oua
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu crenvursti:

Mixam ouale, apoi adaugam crenvurstii taiati felii, ceapa taiata marunt, rosiile taiate in 4 si cuburile de mozzarella. Amestecam cu o lingura, punem parmezanul ras, sare, piper si apoi dam la cuptorul preincalzit. Cand mozzarella se topeste inseamna ca e gata. Scoatem tava si mai lasam 3 minute, dupa care se poate servi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Inainte de a o baga in cuptor,tava trebuie unsa cu unt,insa eu am preferat sa pun hartie de copt :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Geanina87 1

20.06.2012, 12:50

Mon

love_cherry 1

23.06.2012, 21:31

Geanina87 1

23.06.2012, 22:26

love_cherry

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Bocceluţe delicioase