Orez cu morcovi - la Multicooker

de T I M E A in Mancaruri de legume, 25 Mai 2014 | 4584 vizualizari

 

Un pranz de duminica usor si gustos. Orez cu morcovi si alte legume, servit cu pulpe de pui in sos de mustar. Se potrivesc foarte bine cele doua, servite cu muraturi de casa.

 

INGREDIENTE

  • 2 canite orez (canita de la aparat)
  • 4 canite + 2 apa
  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe mici
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • un pic de piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu morcovi - la Multicooker:

- spalam orezul in mai multe ape si il lasam acoperit cu apa calda pana pregatim restul

- punem uleiul in vas si pornim functia 'Fry' pe 10 min.

- curatam si spalam legumele

- ceapa si ardeiul le tocam marunt si le punem la calit

- morcovii ii taiem cubulete si ii punem la calit

- adaugam orezul si amestecam

- turnam 4 canite de apa, adaugam pasta de gogosari cu rosii, sarea si piperul si pornim functia 'pilaf' a aparatului

- cam la jumatatea programului mai adaugam 2 canite de apa si amestecam

La final adaugam patrunjelul tocat marunt.

Noi am servit orezul cu pulpe de pui facute la cuptor in sos de musta. 

TIPS-URI

1

eu am pus deasupra orezului o lingura din sosul de mustar de la friptura, e si mai delicios asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu morcovi - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci la Multicooker