Orez cu piept de pui, mazare si ciuperci la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 17 Ian 2018 | 5618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 300 g orez
  • 2 cepe
  • 250 g mazare
  • 250 g ciuperci
  • 200 g rosii in bulion
  • vegeta
  • piper sare
  • 900 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu piept de pui, mazare si ciuperci la slow cooker Crock-Pot:

Pieptul se curata de pielite si se taie cuburi mai mari.

Orezul se spala bine si se lasa in apa rece, 1 ora.

Ceapa se curata si se toaca marunt. 

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa, ciupercile, carnea, orezul si rosiile. Se presara cu vegeta, piper, sare.

Se toarna apa, se amesteca si se pune capacul. 

Se pune vasul in aparat, se seteaza pe pozitia High si se lasa 4 ore, amestecand de 2-3 ori.

Se gusta la final si se potriveste de sare.

Se serveste cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu piept de pui, mazare si ciuperci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de sfecla cu legume la slow cooker Crock-Pot