Osso Bucco

de alice_ciobanu in Vita, 23 Aug 2012 | 10761 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

23.08.2012, 20:39

ce bine arata

Bya Ralu 1

23.08.2012, 20:48

foarte interesanta reteta!cred ca are un gust minunat

Panacris 1

23.08.2012, 20:49

Delicios! Am savurat si FB

Rocsi 1

23.08.2012, 21:36

Chiar daca e asa tarziu tot as servi putin!

laura_n 1

23.08.2012, 22:08

am ras sa lesin de prezentare: "e demential de suculent, abia astepti sa te arunci in farfurie de cum o vezi"

faina intr-adevar

lilik 1

23.08.2012, 22:12

arata grozav de bine
acasa la mine se papa tare bine,mai ales pitica

- Andreea - 1

23.08.2012, 22:18

as incerca si eu dar aici nu gasesc toate cele necesare (

MotanLaOale 1

23.08.2012, 23:53

iri_iri 1

24.08.2012, 05:12

Aurelia 07_07 1

24.08.2012, 07:02

alice_ciobanu 1

24.08.2012, 09:33

adry88 1

24.08.2012, 12:32

Mitinita 1

24.08.2012, 22:40

asa mai da

Cris2711 1

26.08.2012, 10:46

ma bate gandul de ceva timp sa o pregatesc si eu

-tony- 1

26.08.2012, 11:12

Bunica 1

26.08.2012, 17:58

Buuun!

cristeena20 1

29.08.2012, 21:38

mmmmmmmmmmmmmm..am ramas fara cuvinta..dar cu multa saliva in gura

bliss 1

31.08.2012, 20:37

am facut si eu acest...osso bucco. in putine cuvinte, am pus vin rosu ca n-am avut alb si nu 50ml ci chiar mai mult si mi-a scapat si sticla cu suc de rosii si cred ca am pus cam mult si mai aveam si o bucata de ardei care se strica prin frigider asa ca am pus-o si pe ea;
- tin sa precizez ca eu am luat doar o bucata rasol de vitel(mai spre matur-vitellone) si care cantarea vreo 500 si ceva de grame si ca sa nu plictisesc audienta, cu toate greselile facute...bun! barbatu' a mancat direct din cratita cu paine, eu facusem un piure, dar tre' sa recunosc ca tot metoda clasica cu mana si cu paine inmuiata mi-a placut mai mult!
gremolata n-am mai facut, data viitoare...
mai trebuie mentionat ca trebuie amestecat din cand in cand si verificat sa nu scada prea mult - eu am facut in cratita de ceramica si tot am observat ca are tendinta sa se lipeasca...
eu va recomand sa-l incercati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta creata cu branza sarata
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Osso bucco milanez