Ostropel de ciuperci pleutorus

de Panacris in Mancaruri de post, 30 Mai 2013 | 7657 vizualizari

COMENTARII (26)

Lorra 1

30.05.2013, 18:54

Pleu...cum ?! Interesant, dar mai interesanta reteta si felul in care arata

Panacris 1

30.05.2013, 18:58

Laura, bureți de fag, denumire populară, dar de fapt ele sunt de cultură cresc în subsoluri sau pivințe, pe saci umpluți cu rumeguș sau așa ceva

Panacris 1

30.05.2013, 18:58

Se găsesc de cumpărat în toate supermarketurile

RuxyRux 1

30.05.2013, 18:59

Excelent ostropelul tau scumpa mea!

MotanLaOale 1

30.05.2013, 19:00

Lorra 1

30.05.2013, 19:00

Aha, bine de stiut

AnyCostescu 1

30.05.2013, 19:04

foarte bun

Bunica 1

30.05.2013, 19:04

Era bun si fara copanel

kukibella 1

30.05.2013, 19:06

VAİ CE BİNE ARATA

Valclaudia 1

30.05.2013, 19:08

o bunatate!

Panacris 1

30.05.2013, 19:17

Buni, Zmeii, ca și Cleme, au nevoie de o bucată de carne

Panacris 1

30.05.2013, 19:18

Eu am păpat fără cărniță nu că nu mi-ar plăcea, dar ”dantura” de rezervă nu mă ajută

ela 1

30.05.2013, 19:35

Rocsi 1

30.05.2013, 20:18

O reteta super pentru zilele de post

Miha 1

30.05.2013, 20:19

buna mancarica

diaconta 1

30.05.2013, 20:28

buna mancare

simona72 1

30.05.2013, 20:34

place muuuult!!!

Lau 1

30.05.2013, 20:46

papa bun

alilianaa 1

30.05.2013, 21:20

o mancarica care ne place si noua foarte mult.

CookieMonster 1

30.05.2013, 21:30

daaaaaaaaaaaaaaaa

nilgun 1

30.05.2013, 21:51

yummy

Bya Ralu 1

30.05.2013, 22:02

ce bunatate

babi5 1

30.05.2013, 22:18

;-bd ;-bd

babi5 1

30.05.2013, 22:18

Anett 1

30.05.2013, 23:08

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci