Oua cu jambon la cuptor

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2009 | 8939 vizualizari

 

INGREDIENTE

100 gr slanina afumata50 gr jambon (prosciuto)50 gr parmegiano sau cascaval sare4 oua2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu jambon la cuptor:

Se taie slanina bucatele si se prajeste intr-o tigaie. Se imaprte in doua farfurii (cele care urmeaza sa fie bagate la cuptor) .Se adauga in fiecare farfurie cate o lingura de ulei. 

Doua oua se bat impreuna cu smantana si se adauga sarea. Se impart si acestea in cele doua farfurii.

Jambonul se rupe sau se taie bucatele , eu l-am rupt ca era gata taiat felii subtiri, si se aseaza si acesta peste ouale batute din farfurii.

In fiecare farfurie se sparge cate un ou, se sareaza apoi se presara parmegiano sau cascaval. Se baga la cuptor pana cand albusul de ou este complet inchegat. Aproximativ 15 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu jambon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

sandytza 1

10.12.2009, 17:00

Poate in poza nu arata chiar asa apetisant dar intradevar e o bunatate. Multumesc Alina.

adry88 1

19.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan