Oua cu jambon la cuptor

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2009 | 6779 vizualizari

 

INGREDIENTE

100 gr slanina afumata50 gr jambon (prosciuto)50 gr parmegiano sau cascaval sare4 oua2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu jambon la cuptor:

Se taie slanina bucatele si se prajeste intr-o tigaie. Se imaprte in doua farfurii (cele care urmeaza sa fie bagate la cuptor) .Se adauga in fiecare farfurie cate o lingura de ulei.

Doua oua se bat impreuna cu smantana si se adauga sarea. Se impart si acestea in cele doua farfurii.

Jambonul se rupe sau se taie bucatele , eu l-am rupt ca era gata taiat felii subtiri, si se aseaza si acesta peste ouale batute din farfurii.

In fiecare farfurie se sparge cate un ou, se sareaza apoi se presara parmegiano sau cascaval. Se baga la cuptor pana cand albusul de ou este complet inchegat. Aproximativ 15 minute la foc potrivit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu jambon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

sandytza 1

10.12.2009, 17:00

Poate in poza nu arata chiar asa apetisant dar intradevar e o bunatate. Multumesc Alina.

adry88 1

19.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci sote