Oua cu zucchini, la tigaie

de mihaelar63 in Mancare copii, 22 Mar 2021 | 4687 vizualizari

 

 Am dorit o mancarica care sa contina oua, dar si vegetale in cantitate adecvata unei mese sanatoase .Multumita de rezultat !!!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr zucchini
  • 50 gr paine uscata de secara
  • 2 oua
  • 3 linguri de apa
  • 1 lingura ulei de rapita
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 ceapa verde
  • piper negru macinat
  • sare
  • rosii , ardei castravete la servit
  • Branza-cascaval , optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu zucchini, la tigaie:

  1. Dovlecelul se taie cubulete .
  2. Ceapa si usturoiul se feliaza marunt impreuna cu painea de secara taiata cuburi
  3. Caliti usor ceapa s usturoiul in ulei .
  4. Adugati zucchini si patrunjelul tocat
  5. Ouale se bat spuma , se amesteca cu apa , sare si pipoer
  6. Se toarna peste  legumele  din tigaie .
  7. Cu o spatula amestecati usor si trageti tigaia de pe foc cand oul incepe sa se inchege .
  8. Serviti zucchini cu oua , insotite de legumele preferate .
  9. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Daca adaugati putina apa la oule batute, amestecul va fi mai suculent la sfarsitul pregatirii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu zucchini, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua in chifle cu sunca, legume si cascaval