Oua decorate

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 4318 vizualizari

 

Am folosit decoratiunile primite cadou de la revista ,,Click pentru femei,,. Se fac foarte rapid si ies foarte frumoase.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • sare
  • otet
  • 10 inele decorative
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua decorate:

Se pun ouale la fiert la foc mic in apa rece cu sare si putin otet ca sa nu crape. Cand sunt gata se scot pe un prosop sa se scurga si se lasa la racit.


Fierbem intr-un ibric apa si cand clocoteste o dam deoparte. Punem oul racit in inel apoi ii dam drumul rapid in ibricul cu apa clocotita si il lasam 5 secunde. Ornamentul se va mula perfect pe ou. Apa se reincalzeste dupa doua oua decorate. Se scot si se lasa la racit.

 

TIPS-URI

1

Ornamentul nu acopera si capetele oului, asa ca daca se vrea se pot colora cu carioca, sau se pot pune ornamentele pe oul gata vopsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua decorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

madi_marin 1

08.04.2010, 17:31

medioto, te referi la concursul din revista ,,click! pentrufemei,,_?...daca despre acela este vorba......da, particip, am trimis deja poza ...

elena1988 1

15.02.2011, 19:00

foarte frumoase

mihaelar63 1

16.04.2011, 23:53

Sunt intr-adevar deosebite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv platou de sarbatori