Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2010 | 13597 vizualizari

 

Sunt grozav de bune..................numai ca George le-a mancat ca atare iar eu stropite cu sos.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 10 felii bacon
  • 10 scobitori
  • 1 ceapa
  • 1 lingura rasa faina
  • circa 200 ml supa de carne sau legume
  • 2 -3 linguri cu smantana
  • 1 lingura mustar iute
  • 2-3 rosii
  • patrunjel uscat
  • unt cat o nuca
  • un strop de zahar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar:

Fierbem ouale tari in apa cu putina sare. Cand sunt gata fierte le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja."Imbracam" fiecare ou intr-o felie de bacon si prindem cu o scobitoare .Asezam ouale intr-o tava si dam la cuptor .Tinem pana cand se rumeneste baconul apoi scoatem din cuptor.

Separat preparam sosul de mustar:curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in unt.Adaugam faina  amestecand bine-bine , apoi rosiile date prin razatoare si apoi turnam supa treptat ametecand continuu.Se lasa sa fiarba circa 10-15 min dupa care se ia vasul de pe foc , se adauga smantana, mustarul, zaharul ,patrunjelul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ouale "imbracate" in bacon se servesc stropite cu acest sos si cartofi natur.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de vinete