Ouă înfăşurate în muşchi de porc

de Simo in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2009 | 3157 vizualizari

 

Daca vreti sa va impresionati musafirii, nu ezitati sa le faceti oua infasurate! Sunt delicioase, aspectuoase si nici nu trebuie prea multa munca si bani! :))

 

INGREDIENTE

  • 7 oua (sau mai multe)
  • 7 felii de muschi de porc
  • 200 ml vin rosu
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouă înfăşurate în muşchi de porc:

Se fierb ouale timp de 8 minute, se scot si se lasa intr-un vas cu apa rece 15 minute, apoi se curata de coaja si se scurg de apa. Se bat feliile de muschi de porc ca pentru snitel, se condimenteaza cu sare si piper si se intinde un strat uniform de unt. Se infasoara cate un ou in fiecare felie de carne si se leaga cu sfoara de bucatarie-cine are - iar cine nu are - adica, moi - se pun la capete scobitori sa nu iasa oul !


Intr-o tigaie le prajim bine, apoi le asezam intr-un alt vas si turnam deasupra vinul rosu amestecat cu 200 ml de apa rece. Se presara semintele de mustar si se dau la cuptor pentru cel putin 30 de minute.


Se servesc cu diferite garnituri: cartofi natur, legume calite etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă înfăşurate în muşchi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

catalina 1

13.02.2009, 20:53

foarte frumos arata! Bravo Simo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

Tortellini cu carne si legume

pe 22.06 la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

pe 22.06 la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic