Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecel

de Adi in Mancare copii, 24 Iul 2019 | 2582 vizualizari

 

Pot fi servite la mic dejun aceste chifle umplute, dar pot fi luate si la pachet.
Sunt gustoase, asa crocante la exterior, infasurate in felii de bacon, iar umplutura de branza amestecata cu dovlecel s-a combinat perfect cu oul moale.
”Meniu copii”

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle cu cartofi
  • 2 oua
  • 6 felii subtiri de bacon
  • 150 gr branza de vaci
  • 150 gr dovlecel razuit
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare si piper
  • cateva fire de marar verde
  • 2 rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecel:

Mai intai pregatim umplutura.

Scurgem bine dovlecelul razuit de lichid si il calim usor in putin ulei de masline. Il lasam sa se tempereze si il amestecam cu branza de vaci si cu mararul tocat marunt. Adaugam sare si piper, dupa gust.

Decupam cate un capacel de la chifle si le scobim miezul, lasand margini de 4-5 mm.

Impachetam chiflele pe exterior cu cate 3 felii subtiri de bacon, iar in interior adaugam umplutura de branza cu dovlecel. Facem un locas la mijloc si spargem cate un ou in fiecare chifla. 

Asezam chiflele in forme de minitarte tapetate cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 12-15 minute, la 200 de grade. Dam la cultor si capacelele de la chifle pe care asezam cate 2 felii de bacon si cate o rosie cherry. 

Vor fi tare gustoase servite impreuna cu chiflele umplute.

Cand scoatem chiflele, le putem decora haios, pentru a-i atrage cei mici.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de bulgur cu legume