Oua panirat

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2011 | 4278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8oua
  • 150-200 g ton in ulei
  • frunze de patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • suc de lamaie
  • 30 g unt
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Punem 6 oua la fiert.,le lasam sa se raceasca si le curatam. Taiem ouale in doua pe lungime. Strecuram tonul,il amestecam cu galbenusurile,untul si patrunjel proaspat macinat,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust. Umplem jumatatile de ou cu compozitia de mai sus si unim cate doua jumatati. Dam ouale prin faina,2 oua batute cu sare si piper dupa care le tavalim prin pesmet. Le punem la prajit in ulei incins cca 1 min pe fiecare parte.


Din compozitia ce a ramas am facut 2 chiftelute pe care le-am facut asa: Am format doua mingiute,le-am aplatizat putin,le-am dat prin faina,ou,pesmet si le-am prajit in ulei,sunt la fel de gustoase ca si ouale. Eu le-am servit cu hrean sau usturoi pisat si amestecat cu smantana,condimentat cu sare. O nebunie acest mic dejun !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Xandrinne 1

15.08.2013, 09:57

Bya Ralu 1

15.08.2013, 10:57

babi5 1

15.08.2013, 14:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv