Oua rosii

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 14033 vizualizari

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 20:34

foarte frumoase, imi place f mult rosul asta
PASTE FERICIT!!!

gaby_duceag 1

03.04.2010, 21:15

SI TIE, PUSIK,la fel.imi pare rau ca nu pot surprinde in fotografii culoarea reala;este exact culoarea sangelui,de mult nu mi-au iesit asa frumoase.

ana 1

03.04.2010, 21:18

wow ce frumoase sunt!

Oana 1

03.04.2010, 22:27

Gaby, ce vopsea ai folosit?? sunt tare frumoase!

gaby_duceag 1

03.04.2010, 22:30

Oana,am folosit vopsea la plicuri mici,praf,firma"cosmin".stateam in fata raftului,zeci de sortimente de vopsele,nu stiam care s-o iau;apoi,pe principiul"nu tot ce e scump e si bun"am ales..cea mai ieftina vopsea.0,3ron.pe instructiuni scria un plic la 700ml apa,dar eu am pus doua plicuri.e superba culoarea,aparatul nu e in stare s-o surprinda;mama lui de aparatsau de fotograf nepriceput

danis 1

03.04.2010, 22:32

foarte frumoase,feliciatri

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 22:39

o sa tin minte si eu firma asta, gaby au iesit fff bn, ce vr mai mult de atat?!

Rocsi 1

04.04.2010, 13:40

un rosu minunat

nadina73 1

04.04.2010, 13:54

foarte frumoase felicitariHRISTOS A INVIAT!

madi_marin 1

04.04.2010, 20:26

ce rosu superb.....au iesit ca la carte....

rivka 1

04.04.2010, 22:34

vai ce oua frumoase, foarte foarte frumoase ti-au iesit !

ionix 1

07.04.2010, 22:54

superbeeeeeee

Ina 1

11.04.2010, 17:35

Chiar e frumos rosul ala, Felicitari!
Dar ....nu le fierbi prea mult? Eu nu le las niciodata mai mult de 5 minute ( imi plac fierte cam la 3-4 minute, asa...)

gaby_duceag 1

11.04.2010, 17:42

inutzo,5minute???

Cris2711 1

09.04.2011, 13:43

ce rosu frumos

mihaelar63 1

16.04.2011, 23:41

Asa ar trebui sa fie , doar rosii

tanyapatap 1

11.04.2012, 21:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii