Oua rosii

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 8760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua(praf-firma"cosmin")
  • ulei pentru uns
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

ouale se spala cu detergent si apa rece(se degreseaza)


intr-o craticioara se pun la fiert dandu-le drumul foarte usor in apa clocotita.


separat se amesteca 700ml apa,3linguri otet,doua plicuri vopsea praf,(desi pe plic scrie 1:P)si se lasa sa fiarba


dupa ce ouale au fiert aprox 10-15min ,se iau usor cu o lingura si se introduc in amestecul de vopsea unde se mai fierb 10min.


se scot pe un servet


se ung mainile cu ulei si se unge fiecare ou,fierbinte(la mama acasa,le ungeam cu o bucata de slanina, eu n-am avut in casa)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Cris2711 1

09.04.2011, 13:43

ce rosu frumos

mihaelar63 1

16.04.2011, 23:41

Asa ar trebui sa fie , doar rosii

tanyapatap 1

11.04.2012, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel