Oua rosii

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 7627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua(praf-firma"cosmin")
  • ulei pentru uns
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

ouale se spala cu detergent si apa rece(se degreseaza)


intr-o craticioara se pun la fiert dandu-le drumul foarte usor in apa clocotita.


separat se amesteca 700ml apa,3linguri otet,doua plicuri vopsea praf,(desi pe plic scrie 1:P)si se lasa sa fiarba


dupa ce ouale au fiert aprox 10-15min ,se iau usor cu o lingura si se introduc in amestecul de vopsea unde se mai fierb 10min.


se scot pe un servet


se ung mainile cu ulei si se unge fiecare ou,fierbinte(la mama acasa,le ungeam cu o bucata de slanina, eu n-am avut in casa)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Cris2711 1

09.04.2011, 13:43

ce rosu frumos

mihaelar63 1

16.04.2011, 23:41

Asa ar trebui sa fie , doar rosii

tanyapatap 1

11.04.2012, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval in cosulete